Auktorisoitu arviointi

JYA Housing LKV:ltä saat AKA-arvioinnit

Arviointipalvelun lähtökohtana on yksilöllinen, asiakaslähtöinen toiminta. Ota yhteyttä rohkeasti, oli arvioitava kohteesi millainen tahansa. Arvioimme kiinteistöjä yksittäisistä asunnoista aina suuriin teollisuuskiinteistöihin, tontteihin sekä maa- ja metsätiloihin.

Puolueeton AKA-arviointipalvelu

Auktorisoitu kiinteistöarvioija AKA on Keskuskauppakamarin kiinteistönarviointilautakunnan hyväksymä asiantuntija. AKA-arvioijan laatima arviokirja tarvitaan usein vaativiin kohteisiin tai tilanteisiin, joissa vaaditaan kolmannelle osapuolelle tehtävä puolueeton asiantuntija-arvio. Palvelemme koko Suomen alueella ja laadimme kansainvälisten arviostandardien mukaisen arviokirjan.

AKA-arviointeihin ja KHK-arviointeihin liittyvissä kysymyksissä teitä palvelee:

Arviointipäällikkö 
Juha Timonen 
AKA, KHK, LKV, LVV
juha.timonen@jya.fi
tel. 044 444 0430

Yhteydenottolomake AKA

Lähetä viesti arvioitsijalle

AKA-kiinteistöarvioinnit

Laadimme kiinteistöarviointeja ja AKA-arviokirjoja kaikenlaisista kiinteistöistä. Kyseessä voi olla yksittäinen liiketila tai suurempi useamman rakennuksen käsittävä kiinteistökokonaisuus. Perehdymme laajasti kiinteistön arvoon vaikuttaviin tekijöihin. 

Muut kohteet

Arvioinnin kohteena saattaa olla tontti, maa-alue, tehdas tai erikoisemmat kohteet aina arvoasunnoista maa- ja metsätiloihin. Arvioimme myös vaativia kohteita. 

Tarjoamme myös KHK-arvioijan arviointipalvelua

KHK on arvioija, jonka toiminta perustuu lakiin. Kiinteistörahastolaissa, arvopaperimarkkinalaissa, sijoitusrahastolaissa ja kiinnitysluottopankkien toiminnasta annetussa laissa on mainittu ne tilanteet, jolloin on käytettävä nimenomaan KHK-arvioitsijaa. 

Palvelemme luottamuksella,
kun tarvitset esimerkiksi:

  • Vakuusarvion rahoituslaitokselle
  • Verotusarvon määrittelyn
  • Asunnon arvion omaisuudenjakoa varten
  • Hinta-arvio perunkirjoitukseen
  • Puolueettoman arvion riitatilanteessa
  • Perinteisen arviolausunnon tai arviokirjan

Yhteydenotot

Arviointipäällikkö
Juha Timonen

AKA, KHK, LKV, LVV

044 444 0430
juha.timonen@jya.fi

Tutustu minuun tästä >