Asuntojen, kiinteistöjen tai liiketilojen välitykseen ja arviointiin avuksi kokenut ja palveleva kiinteistöalan ammattilainen.

Välittäjän työn keskeinen tarkoitus on parhaaan mahdollisen ratkaisun löytäminen asiakkaan kulloiseenkin tilanteeseen, oli kyseessä sitten asunto, kiinteistö tai toimitila.

Kiinteistövälittäjän (LKV) pätevyyden lisäksi minulla on auktorisoidun kiinteistöarvioijan (AKA yleisauktorisointi) pätevyys, joten minulla on mahdollisuus palvella niin asuntojen, kaupallis – teollisten liikekiinteistöjen sekä maa-ja metsätalouskiinteistöjen arvioinnissa.

Yli 35 vuotta kestäneen työurani aikana eri tehtävissä kaupan alalla, asiakaspalvelussa, yrityshallinnossa sekä kiinteistöihin liittyvissä tehtävissä antavat minulle laaja-alaisen, asiakaslähtöisen ja ratkaisukeskeisen näkemyksen välitystyöhön sekä kiinteistöarviointiin.

Viimeisen 20 vuoden aikana kiinteistöalan tehtävissä olen myynyt, vuokrannut, ostanut kiinteistöjä sekä tehnyt arviota taseessa olevista kiinteistöomistuksista tilinpäätöksiin omistajan lukuun.

Edellä mainuittujen tehtävien lisäksi olen ollut mukana useassa rakennusprojektissa rakennuttajan edustajana. Kiinteistönvälittäjänä ja -arvioijana haluan tarjota asiakkaani tarpeita vastaavia ratkaistuja sekä laajan kokemukseni asiakkaitteni hyödyksi, oli kyse sitten asunnosta tai kiinteistöstä.