Juha Timonen

Asuntojen, kiinteistöjen tai liiketilojen välitykseen avuksi kokenut ja palveleva kiinteistöalan ammattilainen, jolla on kokemusta ja näkemystä.

Välittäjän työn keskeinen tarkoitus on parhaiden mahdollisten ratkaisujen löytäminen asiakkaiden kulloiseenkin tilanteeseen, oli kyseessä sitten asunto, kiinteistö tai toimitila. Luonteeltani olen ratkaisukeskeinen, joten tärkein tavoitteeni on aina löytää myyjän ja ostajan kannalta paras ratkaisu.

Yli 35 vuotta kestäneen työurani aikana eri tehtävissä kaupanalalla, asiakaspalvelussa, yrityshallinnossa sekä kiinteistöihin liittyvissä tehtävissä antavat minulle laaja-alaisen, asiakaslähtöisen ja ratkaisukeskeisen näkemyksen välitystyöhön.

Viimeisen 20 vuoden aikana kiinteistöalan tehtävissä olen myynyt, vuokrannut ja ostanut kiinteistöjä omistajan lukuun, näiden lisäksi olen vastannut useasta rakennusprojektista rakennuttajan edustajana.

Kiinteistönvälittäjänä haluan tarjota asiakkaani tarpeita vastaavia ratkaistuja sekä laajan kokemukseni asiakkaitteni hyödyksi, oli kyse sitten asunnosta tai kiinteistöstä.

Neljän lapsen isänä minun on helppo samaistua lapsiperheen elämän eri vaiheiden tilanteisiin ja tarpeisiin, joten olkaa yhteydessä niin keskustellaan vaihtoehdoista ja haetaan ratkaisut juuri teidän asuntotarpeeseenne.

Tarjoan asiantuntijaratkaisuja myös liiketeollisiin kiinteistöihin, oli kyseessä sitten valmiit tilat / tontti tai niiden jalostaminen.

Juha Timonen

Kaipaatko apua asuntoasioissa?

Ota yhteyttä!

Ota minuun yhteyttä oheisella lomakkeella.

  • Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käyttämisen asiakassuhteen hoitoon tietosuojaselosteen edellyttämällä tavalla.

  • Hidden

Jaa tämä profiili

Varaa maksuton arviokäynti!