Rakentaja-asiakkaat ja uudistuotanto

Vasta valmistuneessa talossa olet vapaa remonttihuolista pitkän aikaa ja nautit uuden kodin tunnusta

JYA Housing LKV on mukana uudiskohteiden suunnittelussa ja myynnissä. Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja niin pienille kuin suurillekin perheille, toiveidenne, tarpeidenne ja elämäntilanteenne mukaan. Kun teette kaupat tulevasta kodistanne jo rakennusvaiheessa, voitte valita itse pintamateriaalit pesutilojen kaakeleista keittiön kaapistoihin. Uudiskohde on mahdollisuus uniikkiin kotiin!

Laajat verkostomme ja vuosien kokemus takaavat asiantuntemuksemme uudistuotannon eri vaiheissa

Me välitämme tontille rakentajan!

Kiinteistöjen, asuntojen ja tonttien lisäksi JYA Housing LKV:llä on vahva kokemus tonttien ja uudiskohteiden välittämisestä. Lopputulos on paras mahdollinen, kun välittäjämme on mukana uudiskohteiden suunnittelussa heti projektin alkumetreiltä asti. Me konsultoimme maanomistajia maa-alueiden uusiokäytöstä, jatkojalostuksesta ja uudisrakentamisesta: milloin, miten ja mitä kannattaa rakentaa. Laajat verkostomme ja vuosien kokemus takaavat asiantuntemuksemme uudistuotannon eri vaiheissa.

Rakentaja-asiakkaiden palvelut

JYA Housing LKV etsii puolestasi maa-alueet ja suunnittelee kanssasi koko projektin alusta loppuun asti. Helpommalla et isosta urakasta voisi selvitä! Välittäjän, rakentajan ja maanomistajan saumaton yhteistyö on maa-alueiden jatkojalostuksen kannalta tärkeää. JYA Housing LKV:llä on kymmenien vuosien kokemus uudiskohteiden rakennusprojekteista. Yksityisasiakkailta välitettyjen tonttien rakentamisen lisäksi olemme välittäneet RS-kohteita. Mikäli tavoitteena on rakentaa omakotitalo-, rivitalo- tai kerrostalokohteita – tai mitä tahansa koteja – ota yhteyttä uudiskohteita välittäviin asiantuntijoihimme!

Uudiskohteita ja projektimyyntiä hoitavat välittäjämme löydät täältä.