Rekry

Sinustako kiinteistönvälitysalan huippuammattilainen?

Me etsimme jatkuvasti uusia asuntomyyjiä, kiinteistönvälittäjiä sekä tulevaisuuden osaajia. Edellytämme tinkimätöntä asennetta, asiakaspalveluotetta ja positiivisuutta. Välittäjän työssä yksikään päivä ei ole samanlainen. Me tarjoamme näköalapaikan kiinteistöalan keskiössä! Kasvavana kotimaisena perheyrityksenä etsimme kasvumahdollisuuksia sekä kehitymme alati muuttuvilla kiinteistömarkkinoilla. Yksityisen ja riippumattoman yrityksen edut ovat nyt ulottuvillasi!

Kiinnostuitko? Lähetä tietosi rekrytointilomakkeellamme. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä alueesi konttorinjohtajaan.

Lähetä hakemus
Kaipaatko haasteellista, mutta antoisaa työtä? Tule meille töihin!

Franchising-yrittäjäksi tai konttorinjohtajaksi?

JYA Housing LKV tarjoaa myös mahdollisuuden tarttua uusiin haasteisiin Franchising-yrittäjänä. Tule mukaan yritykseemme! Me haluamme kehittyä, kasvaa ja uudistua. Mikäli kiinteistöala on elämäntapasi, asiakastyytyväisyys on lähellä sydäntäsi ja sinulla on rautainen ammattitaito, olet etsimämme yrittäjä tai konttorinjohtaja.

Lokakuussa 2015 avasimme Espanjan Fuengirolaan ensimmäisen JYA Housing Real Estate S.L. -konttorimme. Tavoitteenamme on kasvaa kiinteistöalan vaikuttajaksi myös kansainvälisillä markkinoilla.

Haemme erityisesti konttorinjohtajia tai yrittäjiä Suomessa Ouluun, Turkuun, Jyväskylään, Lappeenrantaan sekä ulkomailla Turkkiin, Ranskaan ja Floridaan, Yhdysvaltoihin. Tartu haasteeseen ja ota yhteyttä toimitusjohtaja Mika Hautalaan, mika.hautala@jya.fi, 050 2311.

Sinustako kiinteistönvälitysalan huippuammattilainen?

Hae meille töihin!

Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä alueesi konttorinjohtajaan.

Rekry