Yritys

Anna meidän ansaita luottamuksesi!

JYA Housing LKV on yksityinen ja perinteikäs kiinteistönvälitystoimisto ja nimenä tuttu jo viiden eri vuosikymmenen ajalta. JYA Housing LKV on vuonna 1978 perustettu nykyinen perheyritys, joka toimii Uudellamaalla, pääkaupunkiseudulla, sekä Pohjois-Savossa. Toimintamallimme keskiössä on asiakaspalvelu, kiinteistöalan tuntemus sekä luotettavuus. Pidämme sen, minkä lupaamme. Asiakastyytyväisyys ja luottamus ovat toimintamme jatkuvuuden paras tae.

Asiakkaamme ovat ajan tasalla myynnin ja markkinoinnin eri vaiheissa. Myyntiprosessimme ovat tehokkaita, koska perustamme arviomme vallitsevaan markkinatilanteeseen asiakkaan näkemystä kunnioittaen. Etsimme myös jatkuvasti uusia tapoja kehittää ja kasvattaa toimintaamme. Lisäksi henkilöstömme hyvinvointi on tärkeä arvomme: he päivittävät osaamistaan säännöllisesti valtakunnallisissa LKV- ja KiAT-tutkinnoissa, sillä me vaadimme itseltämme parasta.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on onnistumisemme mittari. Teemme työmme taidolla, mutta ennen kaikkea myös sydämellä!

Toimialueemme kattaa koko Suomen pääkaupunkiseudulta Pohjois-Savoon asti

Talo täynnä kontakteja

Konttorimme ovat alueidensa asiantuntijoita. Aina Pohjois-Helsingistä Pohjois-Savoon asti. Toimistomme ovat täynnä kontakteja: usein koti löytääkin ottajansa talomme sisältä. Alueen asiantuntijuus korostuu asunnonvälityksessä, ja siksi yrityksemme on täynnä eri alueisiin erikoistuneita myyjiä. Kontaktimme ulottuvat myös kansainvälisille markkinoille Virosta aina Turkkiin ja Espanjaan saakka.

Tietotaito ja kontaktit takaavat onnistumisemme! Arvioimme asuntosi aina maksutta, vaikket olisi sitä myymässäkään. Lähetäthän siis yhteydenottopyyntösi tai soitathan meille. On ilo tavata!