Liikekiinteistöt

Yrityksen toimitilat ja erityisesti niiden sijainti ovat tärkeässä roolissa liiketoiminnan menestyksessä

Yrityksen liiketoiminnan kannalta oikeassa paikassa sijaitsevat ja oikean kokoiset liike-, toimisto- tai varastotilat ovat sekä liiketoiminnan myyntituloksen, että kustannustehokkuuden kannalta tärkeässä roolissa ja lisäksi myös usein merkittävä osa yhtiön taseen muuttuvia eriä.

JYA Housing LKV Toimitilat on aktiivinen, osaava, asiantunteva ja luotettava kumppani toimitila asioissa.

Yhteistyö JYA Housing LKV Toimitilojen kanssa tuo asiakkaalle todellista lisäarvoa, helpottaa päätöksentekoa sekä säästää aikaa. Toimitilaratkaisujen lisäksi voimme tarjota asiantuntevat lakiasiainpalvelut kanssamme samoissa tiloissa toimivan, kiinteistöihin erikoistuneen lakiasiantoimiston kautta.

Asiakkaan kohteiden markkinoinnissa tai toimitilojen etsimisessä käytämme kaikkia moderneja markkinointikanavia sekä laajaa, jo olemassa olevaa asikasverkostoamme. Teemme kaikista myytävistä ja vuokrattavista kohteistamme esittelyvideon, jolloin kohteesta kiinnostuneet asiakkaat pääsevät tutustumaan kohteeseen alustavasti videon välityksellä ennen käyntiä kohteessa.

JYA Housing LKV Toimitilat on aktiivinen, osaava, asiantunteva ja luotettava kumppani toimitila asioissa.
Liikekiinteistöt

JYA Housing LKV Toimitilojen palveluina tarjoamme:

  • Toimitilavälitys
  • Toimitilojen vuokravälitys
  • Osto- ja vuokraustoimeksiannot
  • Toimitilaneuvonta
  • Yritysvälitys
  • Lakiasianpalvelut
  • Kauppaan tai vuokraukseen liittyvien asiakirjojen laatiminen

JYA Housing LKV Toimitilojen toiminnan lähtökohtana on yksilöllinen, asiakaslähtöinen toiminta, emme pyri suureen määrään toimieksiantoja vaan teemme kaikki toimeksiannot yksinoikeudella ja keskitymme erityisellä huolellisuudella toimeksiantokohteiden hoitamiseen ja parhaan ratkaisun löytämiseen asiakkaalle.

Yhteydenotot

Juha Timonen
Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV,
Auktorisoitu kiinteistöarvioija, AKA, KHK

044 444 0430
juha.timonen@jya.fi

JYA-Housing LKV – Toimitilat