Digistailattu sisustusDigistailattu sisustus

Alkutie 32

Länsi-Pakila, Helsinki

4h, k, kph, sauna, piha

365 000 €

104.5 m²

Tyyppi:
Rivitalo

Hoitovastike:
574,75 € / kk

Rakennusvuosi:
1969

Tontti:
Oma

Länsi-Pakilassa mainiolla sijainnilla oleva yksikerroksinen rivitalo-asunto.
Avara ja valoisa olohuone jonka yhteydessä myös keittiön ruokailutila. Olohuoneesta käynti terassille ja aidatulle reilun kokoiselle piha-alueelle. Avotakka olohuoneessa on mukava tunnelman luoja viileisiin iltoihin.

Huoneiston keittiö, kylpyhuone ja sauna on uusittu v. 2015 ja ovat vielä mainiossa kunnossa. Huoneistossa kolme makuuhuonetta, joissa kahdessa löytyy vaatekaapit, säilytystilaa löytyy toki vielä lisää kahdesta vaatehuoneesta sekä kellarissa olevasta isosta varastokomerosta ja.

Taloyhtiö on kaukolämmössä joten lämmityksen osalta ei tarvitse huolestua vaihtelevista sähköhinnoista. Kunnostuksia yhtiössä on tehty säännöllisesti ja myös ne käyttövesiputket on uusittu ja viemärit kunnostettu.

Alueella lähietäisyydellä runsaat palvelut kauppojen osalta ja ulkoilun ystäville erinomaiset vaihtoehdot keskuspuiston, Pirkkolan ja Paloheinän liikuntapaikkojen puolesta kesät ja talvet.

Ota yhteyttä ja sovi oma esittelysi.

Myynti ja lisätiedot:
Jan Vanhanen p. 044 4440423
jan.vanhanen@jya.fi

Kohdetta myy:

Vanhanen Jan

jan.vanhanen@jya.fi

+358444440423

Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö

Kohdenumero 9840541
Sijainti Alkutie 32, 00660 Helsinki
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h, k, kph, sauna, piha
Huoneita 4 h
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Rivitalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 104,50 m²
Kerros 1/1
Vapautuminen heti
Kohteen kunto Tyydyttävä
Energialuokka C2018.
Rakennusvuosi 1969
Käyttöönottovuosi 1969

Velaton hinta 365 000 €
Myyntihinta 365 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 574,75 € / kk
Hoitovastike 574,75 € / kk

Vesimaksu 20 € / kk henkilöluvun mukaan

Lämmitysmuodot
  • kaukolämpö
Oma sauna Kyllä
Antennijärjestelmä Antenni
Auton säilytys Taloyhtiöllä 9 kpl pihapaikkoja, 4 kpl autotalleja jotka omistetaan omilla osakkeilla.
Palvelut
Päiväkoti Useita lähi-alueilla.
Koulu Useita lähi-alueilla.
Palvelut Länsi-Pakilan kaupat, Kauppakeskus Kaari, Maunulan kaupat, Terveysasema.
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet Erinomaiset yhteydet linja-autoilla, Raide-jokeri, omalla autolla Kehä I ja Tuusulan väylä.

Tulisija
  • takka
Katto
Kate Huopakate
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • tiili
Keittiö
Keittiön varustelu Keittiö uusittu v. 2015. Integroidut kylmälaitteet ja astianpesukone sekä kalusteisiin asennettu uuni, keraaminen liesitaso ja mikroaaltouuni. Liesituuletin. Lattiamateriaalina vinyyli.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuoneessa sade- ja käsisuihku, suihkuseinä, peili, käsienpesuallas, allaskaappi. Kylpyhuone uusittu v. 2015.
Sauna
Saunan kuvaus Osin lasiseinäinen sauna, jossa Harvian sähkökiuas, sauna uusittu v. 2015.
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Makuuhuoneissa lattia parkettia/vinyyli, seinät maalattu/tapetoitu, katot maalattu. Kahdessa makuuhuoneessa vaatekaapit.
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Erillinen wc, käsienpesuallas, peili, ja allaskaappi.

Koko 5 130 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava

Nimi Asunto Oy Alkutie 32
Isännöitsijän tiedot Ville Mäenpää, osakas isännöitsijä
Huolto A1-Kiinteistöpalvelut/pph-talohuolto Oy
Tehdyt remontit 2006 Vesikaton bitumikernivesieristeen uusiminen. 2007 Huoneistojen ulko-ovet uusittu, lukkojen sarjoitus vaihdettu Ikkunoiden vesipeltien huoltomaalaus, antenniverkon kunnostus 2008 Salaojakuvaus, tulopihan istutukset, tiiliverhouksen saumat, sokkelin maalaus 2009 Salaojat kuvattiin, huuhdottiin ja osittain korjattiin, salaojakaivoihin uusittiin padotusventtiilit, WD-Kuivaus suoritti alapohjan maakosteuden tarkistusmittaukset. 2010 Viemärit kuvattiin ja todettiin korjaustarve lähivuosina, asuntoihin asennettiin raitisilmaventtiilit, tutkittu alaohjauspuiden kunto asunnot C-D, peruskunnostettu asunto D sauna ja pesuhuone yhtiön lukuun, korjattu as C keittiön kosteusvaurio, korjattu lämmitysputkivuoto asunto J:ssä. 2011 Saatettu loppuun asunnon D saunan, pesuhuoneen ja vaatehuoneen peruskorjaukset sekä tiivistetty epätiiviyskohdat, uusittu putkuvuodon johdosta lämmitysputket autotalleissa sekä asunnon J vaatehuoneessa, korjattu asunnon J parketti, uusittu salaojat asuntojen A-D välillä pihanpuolella. 2012 Asunto E kattovuodon korjaus(villat ja sisäkatto), tukittu epätiiviyskohdat asunnoissa D-E, selvitetty käyttövesiputkiston kunto/ Vuototekniikka, uusittu asuntojen A-B ja C-D autolämmitystolpat asuntokohtaiselle ajastinnäytöllä. 2013 Uusittu tulopihan ikkunapellit ja seinälaudoitus. kuivattu ja korjattu asunto J putkivaurio sekä pinnoitettu keittiön viemäri, Poxitech aloittanut yhtiön käyttövesiputkiston saneerauksen. Saneeraus suoritettiin asuntojen I ja J osalta. 2014 Suoritettiin loppuun käyttövesiputkiston saneeraus asunnoissa A-H sekä kellarissa. 2015 Puhdistettiin ryömintätilat ja asennettiin tuuletusputket, uusittiin viemäriputket as.G-H, uusittiin vesieristeet asunto A kylpytiloissa. 2016 Uusittiin asunto B tulopihan puoleiset ikkunat, asunnossa E putkivuoto, aloitettiin asunto E ja F korjaustyöt purkamalla E-asunto kokonaan ja asunnossa F vaatehuone vaurioituneelta osin. 2017 Aloitettiin viemärisaneeraus, urakka keskeytettiin huonon työn laadun takia, urakoitsija haasto taloyhtiön käräjäoikeuteen, joka päätti yksipuolisella tuomiolla ja päätöksellä (2019) urakoitsijan konkurssipesän korvausvelvolliseksi As Oy Alkutie 32:lle, korjautettiin toisella urakoitsijalla pahimpia virheitä 2018. Korjautettiin sukitusvirheitä, sukitettin viemärin tuuletusputket, pyydettin tarjouksia viemärikorjauksen jatkamiseksi, tehtiin piha-alueiden huoltosopimus, kaadettiin vahingoittuneet puut tontilla. 2019 Saatettiin viemäreidenja tuuletusputkien sukitus loppuun, korjattiin tv-antenni, korjattiin as C vähäinen vesivahinko. 2020 Uusittiin asunto A kaikki ikkunat, uusittiin etupihan asfaltointia Saarnaajatie-asunto G. 2022 Paikattiin ja maalattiin sokkeli talon päädyistä ja etupihalta, Asunnoissa G-I uusittiin harmaantuneita ikkunoita. Tarkastettiin ja huollettiin katon bitumikermieriste, korjattiin savupiipun tiilimuurauksen vialliset saumat. 2023 A-asunnon vesivahingon korjaus.
Tulevat remontit 2023-2024 Tulopihan puoleisten otsalautojen uusiminen, takapihan puoleisten ovien uusiminen. 2023-2027 Korjaussuunnitelman mukaisia vuosihuoltoja ja kunnostuksia.
Kuntotutkimuksista Yhtiössä tehty pitkäaikaista seurantaa rakennuksen alapohjan eristeessä olevasta kosteudesta.
Huoneistojen lukumäärä 10

Esittelyaika 18.02. 13:00 - 13:30
Esittelijä Vanhanen Jan
p. 0444440423
Sähköposti jan.vanhanen@jya.fi
yleisesittely

Nimi Vanhanen Jan
Sähköposti jan.vanhanen@jya.fi
Puhelin +358444440423
Yrityksen nimi JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu
Toimiston nimi JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu

Yrityksen nimi JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu
Toimiston nimi JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu
Osoite Siltavoudintie 4 LH 8, Helsinki
Toimiston puhelin 0800 155 155
Toimiston sähköposti info@jya.fi
Takaisin kohdelistaan