Sisäänkäynti ja autokatosSisäänkäynti ja autokatos
OlohuoneOlohuone
OlohuoneOlohuone
Olohuoneessa kiertoilma takkaOlohuoneessa kiertoilma takka
Olohuoneesta käynti tilavalle lasitetulle terassilleOlohuoneesta käynti tilavalle lasitetulle terassille
Kaunis toiminnallinen keittiöKaunis toiminnallinen keittiö
WC  sisääntulossaWC sisääntulossa
KodinhoitohuoneKodinhoitohuone
Portaikko yläkertaanPortaikko yläkertaan
Portaat yläkertaanPortaat yläkertaan
Yläkerrassa mh 1Yläkerrassa mh 1
Yläkerrassa mh 2Yläkerrassa mh 2
WC yläkertaWC yläkerta
Aulatila yläkerrassaAulatila yläkerrassa
Parveke yläkerran aulatilastaParveke yläkerran aulatilasta
PesuhuonePesuhuone
SaunaSauna
SaunaSauna
Portaikossa akustiikkalevytPortaikossa akustiikkalevyt
Alakerran monitoimitilaAlakerran monitoimitila
Alakerran monitoimitilaAlakerran monitoimitila
Alakerran tila, joka nyt lapsen makuuhuoneAlakerran tila, joka nyt lapsen makuuhuone
Sisäpiha ja lasitettu terassiSisäpiha ja lasitettu terassi
Terassin laaja lasittamaton alueTerassin laaja lasittamaton alue
Sähköauton lataus autokatoksessaSähköauton lataus autokatoksessa
Kesäinen terassi ja pihaKesäinen terassi ja piha
Pionit kukkivat tiilein rajatulla alueellaPionit kukkivat tiilein rajatulla alueella

Saramäentie 4 b 2

Paloheinä, Helsinki

3-4 h, k, s, kph, 2 x erill.wc, khh, var., vh, parveke, piha, terassi, 2kpl ulkovar.kylmä, autokatos

585 000 €

135.5 m²

Tyyppi:
Paritalo

Rakennusvuosi:
2005

Tontti:
Oma

Helsingin Paloheinässä arvostetulla sijainnilla uniikki paritalokoti odottaa uusia asukkaita. Vuonna 2005 valmistunut Arkkit.tsto Kimmo Lylykangas Oy:n suunnittelema kivitalo. Kaukolämpö ja miellyttävä sisustusta rajoittamaton vesikiertoinen lattialämmitys, edullista asumista. Kuntotarkastettu 20.2.2020, ei huolta isoista remonteista. Sisäänkäynnin vieressä, autokatoksessa, on sähköauton latausasema 11 kW. Kattavat palvelut sekä hyvät julkiset liikenneyhteydet lähellä.

Hyväkuntoinen vaalea, lämminhenkinen koti, jonka sisääntulokerroksessa on aikaa kestävät tummat laattalattiat. Kauniissa keittiössä on vaaleat kaapit, rosteriset kodinkoneet sekä kivitasot. Ruokailuryhmällekin on keittiössä tilaa. Valoisassa olohuoneessa takka luo lämpöä ja tunnelmaa. Olohuoneesta on kulku etelä/länsi suuntaan avautuvalle lasitetulle terassille ja omalle aidatulle pihalle. Lasitettu (Lumon) terassi (lehtikuusi), jossa miellyttävä termomatto, tuo lisätilaa vaikkapa kesän juhliin. Sisääntulokerrokseen sijoittuu myös erillinen wc (2020) sekä arkea helpottava kodinhoitohuone. Kodinhoitohuoneeseen on myös erillinen sisäänkäynti, jonka yhteydessä kurasieppari. Pesaiset siis vaivattomasti niin lemmikin tassut kuin lasten töppösetkin.

Yläkertaan noustessa avautuu tilava aula, josta käynti makuuhuoneisiin. Täällä sijaitsee myös toinen erillinen wc (2020) sekä upea sauna (2020) ja pesuhuone (2020). Aulasta kuljet saunan jälkeen vilvoittelemaan omalle pihalle suuntautuvalle parvekkeelle, jossa on markiisi ja ja lattiapinnalla puulaudoitus (lehtikuusi).

Alimmassa kerroksessa on avaraa tilaa palvellen perheen erilaisia tarpeita esim. askarteluhuoneena, työtilana, tms. Nykyisillä asukkailla tila toimii työ-, kuntoilu- ja oleskelutilana , ja tämä tila on suljettavissa liukuvin maitolasiovin. Täällä on myös erillinen tila, jota voit käyttää oman tarpeesi mukaan vaikkapa vieraiden majoittamiseen, askartelutilana tai lämpimänä varastona. Nyt tila toimii lapsen makuuhuoneena. Myös vaatehuone löytyy näistä tiloista.

Hallinnanjakosopimuksella on määritelty kunnossapitovastuut sekä hallinta-alueet. Sisääntulossa piha-alue on kivetty. Sisääntulon vieressä autokatos, jossa sähköauton latausvalmius ja tilaa pihalla toisellekin autolle.

Alueen ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet palvelevat koko perheen tarpeita. Kävelymatkan päässä sijaitsee Keskuspuisto. Paloheinä Golf, jäähalli, kuntoportaat, Tuomarinkylän Ratsastusopisto ym. ovat lähellä. Palveluja kilometrin säteellä mm. S-Market, K-Supermarket Torpparinmäki, kirjasto, terveysasema. Kauppakeskus Kaari ja Jumbon sekä Tammiston kattavat palvelut muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Koulut sekä päiväkodit löytyvät alueelta. Paloheinän alakoulu (1-5lk) n. 1,4 km, Pakilan alakoulu (1-6lk) n. 1,2 km, Pakilan yläkoulu (6-9lk) n. 1,8 km. Päiväkoti Miilu n. 220 m.

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Muutaman minuutin kävelymatka n. 250 m bussipysäkille, josta pääset Helsingin keskustaan ja noin kilometrin päässä bussiyhteys mm. lentokentälle. Hyvät yhteydet myös omalla autolla.

Ota yhteyttä ja varataan Sinulle oma esittelyaika. Lämpimästi tervetuloa!

Myynti, lisätiedot ja esittelyt:
Airi Haapanen
044 444 0465, airi.haapanen@jya.fi

Onko nykyinen kotinne vielä myymättä? Tiesitkö, että ostotarjouksen voi jättää siitä huolimatta. Kerron mielelläni lisää erilaisista vaihtoehdoista ja autan tarvittaessa nykyisen kotinne arvioinnissa sekä myynnissä. Arviointikäynti on maksuton.

Kohdetta myy:

Haapanen Airi

airi.haapanen@jya.fi

+358 44 444 0465

Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö

Kohdenumero 20690954
Sijainti Saramäentie 4 b 2, 00670 Helsinki
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3-4 h, k, s, kph, 2 x erill.wc, khh, var., vh, parveke, piha, terassi, 2kpl ulkovar.kylmä, autokatos
Huoneita Kolmio
Tyyppi Paritalo (kiinteistö)
Asuintilojen pinta-ala 135,50 m²
Pinta-alojen lisätiedot Pinta-alan tarkistusmittaus 20.02.2020 / Suomen Talokatsastus Oy. Alin kerros (kellarikerros) 33,8 m² jossa sijaitsee asumista palvelevat tilat vaate- ja askarteluhuone sekä varasto (kellarikerroksen pinta-alaa ei ole määritelty rakennusluvassa). 1. kerros 50,7 m², 2. kerros 50,8 m². (Tekninen tila 10,6 m² on yhteiskäytössä huoneiston B 1 kanssa). Helsingin kaupungin epävirallisen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaisesti huoneiston huoneisto-ala on 91 m².
Kerroksia 3
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kunto Keittiön ikkunoiden ulkopinnassa on pieniä jälkiä, jotka ovat säilyneet muuttumattomina rakennusajankohdasta 2005 lähtien.
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka C2018. Lisätietoja energialuokasta: Energiatodistus voimassa 25.02.2030 asti.
Rakennusvuosi 2005

Velaton hinta 585 000 €
Myyntihinta 585 000 €
Velkaosuus 0 €
Vuokrattu Ei
Muut maksut/lisätietoa maksuista
Kiinteistövero 912,26 €/vuonna 2023
Tiemaksu 55 €/vuonna 2023

Lämmityskustannukset 200 € / kk
Vesi- ja jätevesimaksu 54 € / kk
Puhtaanapito 30 € / kk
Muut maksut Varainsiirtovero 3 %, puolet kaupanvahvistajan palkkiosta, lainhuudatuskulut.

Lämmitysmuodot
  • kaukolämpö
  • Ilmalämpöpumppu
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Tehdyt remontit 2022 kaukolämpölaitteisto huollettu, terassin laajennus (lehtikuusi) ja lasitus (Lumon). 2021 ilmanvaihtojärjestelmän huolto ja puhdistus, alimman (kellari) kerroksen avaraan tilaan asennettu maitolasi seinä ja liukuovet. 2020 IV-kojeen moottorit uusittu, sauna, kph ja molemmat wc:t uusittu, khh osittain remontoitu, kattopanelointeja uusittu / lisätty, makuuhuoneisiin parkettilattiat ja uudet ovet. 2016 ilmanvaihtojärjestelmä puhdistettu ja tarkistettu.
Luovutusrajoitukset Hallinnanjakosopimus 14.12.2011. Paritalon huoneistoilla on yhteinen vesimittari ja kylmän sekä lämpimän käyttöveden lasku jaetaan asukasluvun mukaan 3 kk laskutusvälein. Vesimaksu on nykyisillä omistajilla ollut noin 13,50 € /hlö/kk. Osapuolten keskinäinen sopimus kaukolämpökulujen kattamisesta: Kaukolämmön kustannukset jaetaan kahden muuttujan mukaan, asukkaiden henkilömäärä ja huoneistojen neliömäärä (huoneisto b2 111 m² ja huoneisto b1 125 m². Henkilömäärän osuus on 35% kustannuksista ja neliöiden 65%). Ulkovalaistus yhteishallinta-­alueella noin 220 € / v. Osapuolet vastaavat kummatkin omalta osaltaan hallitsemiensa huoneistojen rakenteiden ja laitteiden sekä piha-alueiden rakentamis-, korjaus- ja ylläpitokustannuksista. Siltä osin kun nämä ovat yhteisessä käytössä vastataan niistä puoliksi ellei muuta ole sovittu. Osapuolet vastaavat yhteisesti korjaus- ja huoltokustannuksista yhteishallinta-alueen osalta esim. ulkovalaistus.
Palvelut
Päiväkoti Päiväkoti Miilu n. 220 m.
Koulu Paloheinän alakoulu (1-5lk) n. 1,4 km, Pakilan alakoulu (1-6lk) n. 1,2 km, Pakilan yläkoulu (6-9lk) n. 1,8 km.
Palvelut Paloheinän kirjasto ja terveysasema n. 350 m, K-Supermarket Torpparinmäki ja S-Market n. 1 km. Tammiston ja kauppakeskus Kaari sekä Jumbon kattavat palvelut lähellä. Paloheinä Golf n. 1,2 km, Jäähalli ym. 2 km.
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet Linja-autopysäkki linjat 63, 67 ja 560 lähellä, Muurimestarintien pysäkille n. 1 km, josta lentokentälle n. 25 min. Hyvät yhteydet omalla autolla.

Viemäri
  • kunnan
Vesihuolto
  • kunnan
Katto
Kate Peltikate
Rakennusmateriaalit
Rakennus- ja pintamateriaalien kuvaus Betoni, tiili. Tiiliverhoilu osittain rapattu.
Keittiö
Keittiön varustelu Kauniissa keittiössä on vaaleat kaapistot, tummat kivitasot sekä välitilassa laatat. Korkeat jää- ja pakastinkaappi (2020), astianpesukone, induktio liesitaso, kiertoilmauuni, liesituuletin, mikroaaltouuni. Seinäpinnat maalattu ja lattia tummaa kivipuriste laattaa. Katto vaalea Wisa-Deco sisustuslevy.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Yläkerran vuonna 2020 remontoidussa kylpyhuoneessa on sade- ja käsisuihku, suihkuseinä, istuinpenkki, kuivauspatteri, ikkuna. Seinä- ja lattiapinnat laatoitettu, katto valkolakattu koivupaneeli.
Sauna
Saunan kuvaus Saunassa vaaleat Harvia Ventura lauteet ja Harvia Glow Corner sähkölämmitteinen kiuas, ikkuna. Lattia laatoitettu, seinät ja katto valkolakattu koivupaneeli. Sauna on remontoitu 2020.
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Yläkerrassa kaksi tilavaa makuuhuonetta, joissa liukuovikaapistot sisältäen mm. korijärjestelmät, seinähyllyt. Seinä- sekä kattopinnat maalattu, katto toisessa makuuhuoneessa osittain valkolakattu koivupaneeli. Parkettilattiat uusittu 2020 samoin huoneiden ovet.
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Erillinen wc sekä sisääntulokerroksessa että yläkerrassa. Molemmissa varusteina seinä WC-istuin, bide -suihku, allaslaatikosto, kuivauspatteri. Yläkerrassa peilikaappi ja alakerrassa peili. Lattia- ja seinäpinnat laatta. Molemmat wc tilat uusittu 2020.

Rakennusoikeus e-luku 0.3
Lisätietoja rakennusoikeudesta Rakennusoikeus 236+24 k-m² käytetty.
Tontin nimi 60
Koko 788 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kiinteistötunnus 91-35-60-19
Rakennukset
  • Kaksi kylmää ulkovarastoa. Autokatos, jossa sähköauton latausasema 11 kW. 2022 autokatoksen kattoa huollettu ja ränniä korjattu.

Isännöitsijän tiedot
Tehdyt remontit 2020 IV-kojeen moottorit uusittu. 2018 takka nuohottu. 2016 ilmanvaihtojärjestelmä puhdistettu ja tarkistettu.
Kuntotutkimuksista Asuntokaupan kuntotarkastus 20.2.2020 / Suomen Talokatsastus Oy. Salaojien huoltotarkastus 08.07.2020 / Drainman.

Esittelyaika 03.03. 16:30 - 17:00
Esittelijä Haapanen Airi
p. 0444440465
Sähköposti airi.haapanen@jya.fi
yleisesittely

Nimi Haapanen Airi
Sähköposti airi.haapanen@jya.fi
Puhelin +358 44 444 0465
Yrityksen nimi JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu
Toimiston nimi JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu

Yrityksen nimi JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu
Toimiston nimi JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu
Osoite Siltavoudintie 4 LH 8, Helsinki
Toimiston puhelin 0800 155 155
Toimiston sähköposti info@jya.fi
Takaisin kohdelistaan