Jan Vanhanen

Palvelen sinua, JYA Housing LKV:n Pakilan konttorinjohtajan tehtävän lisäksi, kahdentoista vuoden kokemuksella kaikissa asuntojen ja liikekiinteistöjen myyntiin ja vuokraukseen liittyvissä asioissa.

Minulla on luonnollisesti laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyys (LKV) ja olen suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT). Tavallisten asuntojen välityksen lisäksi olen urani aikana välittänyt lukemattomia uudiskohteita, niin osake- kuin kiinteistömuotoisia, ja samalla perehtynyt kiinteistökehityksen saloihin.

Tarjoan siis kokonaisvaltaista palvelua rakennuttajille, aina sopivan rakennuspaikan etsinnästä valmiin asunnon myyntiin asunnonostajalle. Toimintatapani on hoitaa minulle uskottu tehtävä tarkasti ja ilman turhaa hötkyilyä, joka takaa kaikille osapuolille turvallisen ja onnistuneen kauppakokemuksen.

Olen lisäksi maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja, joten palvelen kiinteistökauppojen osalta myös suorissa yksityisten välisissä sekä muiden välitysliikkeiden välittämissä kaupoissa. Suomenkielen lisäksi palvelen englanniksi. 

Jan Vanhanen

Kaipaatko apua asuntoasioissa?

Ota yhteyttä!

Ota minuun yhteyttä oheisella lomakkeella.

  • Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käyttämisen asiakassuhteen hoitoon tietosuojaselosteen edellyttämällä tavalla.

Jaa tämä profiili

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Varaa maksuton arviokäynti!