Palvelen sinua, JYA Housing LKV:n Oulunkylän konttorinjohtajan tehtävän lisäksi, viidentoista vuoden kokemuksella kaikissa asuntojen ja liikekiinteistöjen myyntiin ja vuokraukseen liittyvissä asioissa.

Minulla on luonnollisesti laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyys (LKV) ja olen suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT). Tavallisten asuntojen välityksen lisäksi olen urani aikana välittänyt lukemattomia uudiskohteita, niin osake- kuin kiinteistömuotoisia, ja samalla perehtynyt kiinteistökehityksen saloihin.

Tarjoan siis kokonaisvaltaista palvelua rakennuttajille, aina sopivan rakennuspaikan etsinnästä valmiin asunnon myyntiin asunnonostajalle. Toimintatapani on hoitaa minulle uskottu tehtävä tarkasti ja ilman turhaa hötkyilyä, joka takaa kaikille osapuolille turvallisen ja onnistuneen kauppakokemuksen.

Olen lisäksi maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja, joten palvelen kiinteistökauppojen osalta myös suorissa yksityisten välisissä sekä muiden välitysliikkeiden välittämissä kaupoissa. Suomen kielen lisäksi palvelen englanniksi.