Koti ja sen vaihto on sekä Sinulle että minulle yksi elämän tärkeimmistä asioista.

Tavoitteeni on aina tuottaa paras mahdollinen kokemus tämän tunteitakin herättävän myyntiprosessin aikana sekä myyjälle että ostajalle. Tähän lopputulokseen pääseminen vaatii yksilöllistä paneutumista jokaiseen kotiin sekä asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Tämä on minulle ehdottoman tärkeää. Markkinatuntemus ja ammattitaito kulkevat siinä rinnalla. Pitkä kokemus rahoitusalalla eri tehtävissä sekä kymmenen vuoden kokemukseni kiinteistönvälitysalalla antavatkin vankan pohjan asuntokaupan kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Asiakaspalautteistani päätellen olenkin ilokseni voinut todeta onnistuneenikin.

Asiakkaitteni kommentteja:

”Olet uskomaton tietopakkaus. Sait kotini nopeasti myytyä. Nyt elämä taas maistuu”.

”Työskentely Airin kanssa oli koko prosessin ajan miellyttävää ja tuloksellista. Saatoin luottaa Airin osaamiseen ja asiantuntemukseen koko myyntiprosessin ajan ja asiat etenivät suunnitellusti. Voin lämpimästi suositella Airia ystävilleni ja käyttäisin häntä, jos itselleni tulisi vielä asunnonvaihto ajankohtaiseksi”.

” Kun tulit meille ensimmäistä kertaa, tuntui heti, että tämän ihmisen kanssa haluan jatkaa. Tapasi kohdata ihmiset herättää luottamusta. Osoitat luontevalla tavalla olevasi kiinteistökaupan asiantuntija. Osaat kuunnella, kuulla ja lähestyä ihmisiä siten, että aidosti huomioit heidän toiveensa ja jos jokin on hankalaa tai mahdotonta, perustelet sen hyvin. Sellaisella asenteella synnytetään luottamus”.

Harkitsetko kodinvaihtoa? Kutsu minut kylään. Kartoitamme yhdessä Sinun tilanteesi ja mietimme myyntistrategian sen mukaisesti. Arviokäynti on aina maksuton. Tavataan asuntoasioiden merkeissä!

Terveisin, Airi