JYA Housing LKV

HPS:n kotikenttä on nyt JYA Housing Areena

JYA Housing LKV – 8.5.2023

Jää tämä postaus

JYA Housing LKV haluaa tukea monipuolisia liikuntamahdollisuuksia lapsille ja aikuisille

JYA Housing LKV on solminut kaksivuotisen nimikumppanuuden Helsingin Palloseura ry:n kanssa. Kumppanuuden myötä Helsingin Palloseura ry:n kotikenttä on nyt nimeltään JYA Housing Areena. HPS toimii Pakilan, Paloheinän, Torpparinmäen ja Maunulan alueella. Seura tarjoaa jalkapalloharrastuksen edellytykset mahdollisimman monelle lähialueen lapselle ja nuorelle aikuisuuteen saakka.

Sopimuksen taustalla yhteiset arvot

Vastaavanlaista yhteistyötä on toimijoiden välillä tehty aikaisempinakin vuosina. Nykyinen sopimuskausi alkoi 1.5.2023. Sopimuskumppanit kommentoivat nimikumppanuutta HPS:n kotisivuilla julkaistussa uutisessa.

– On ilo ja kunnia palata takaisin HPS:n kotikentän nimikumppaniksi. Koen, että jaamme HPS:n kanssa samat arvot, ja perheyrityksenä arvostamme suuresti seuran luomaa yhteisöllisyyttä ja liikunnan mahdollistamista niin lapsille kuin aikuisille. Haluamme ehdottomasti olla mukana tukemassa ja kehittämässä seuran toimintaa. Myös naisten liigajoukkueen taivalta on kiinnostavaa seurata ja on hienoa, että alueen junnuille löytyy pääsarjatason esikuvia näin läheltä, toteaa JYA Housing LKV:n toimitusjohtaja Mika Hautala.

HPS:n puheenjohtaja Jarmo Santala on myös erittäin iloinen sopimuksen varmistuttua vanhan tutun toimijan kanssa.

– Seuran kotikenttä oli jo aiemmin useamman vuoden JYA Housing Areena, joten molemmilta osapuolilta löytyy kokemusta yhteistyön tekemisestä. On äärimmäisen hienoa, että JYA Housing LKV haluaa olla mukana tukemassa seuran toimintaa ja näkee koko HPS-yhteisön sellaisena asiana, jonka tukeminen on merkityksellistä, Santala sanoo.

Lue lisää HPS:n toiminnasta tästä.

 Haluatko varata maksuttoman arviokäynnin?

Ota yhteyttä helposti tästä:

Blogi lomake

Jää tämä postaus