JYA Housing LKV

3 hyvää syytä valita JYA kotisi välittäjäksi

JYA Housing LKV – 19.3.2023

Jää tämä postaus

1) Haluamme ansaita luottamuksesi

Perheyrityksemme toimintamallin keskiössä on asiakaspalvelu, kiinteistöalan tuntemus sekä luotettavuus. Pidämme sen, minkä lupaamme. Teemme työmme taidolla, mutta ennen kaikkea myös sydämellä! JYA on lyhenne sanoista: Joukko Ystävällisiä Ammattilaisia.

Välittäjillämme on kokemusta ja näkemystä asuntomarkkinoiden vaihtelevista tilanteista. Meitä kannattaa lähestyä rohkeasti kysymyksillä, kun pohdit kodin myynnin tai oston aloitusta vuonna 2023.

2) Talomme on täynnä kontakteja

Konttorimme ovat alueidensa asiantuntijoita, aina Pohjois-Helsingistä Pohjois-Savoon asti. Koulutuksen ja myyntitaitojen lisäksi asunnonvälityksessä korostuu alueen asiantuntijuus. Siksi yrityksestämme löytyy eri alueisiin erikoistuneita myyjiä. Olemme joukko hyvin verkostoituneita ammattilaisia ja usein koti löytääkin ottajansa talomme sisältä.

3) Arvioimme kotisi aina maksutta

Arvioimme asuntosi aina maksutta, vaikket olisi sitä myymässäkään. Lähetäthän siis yhteydenottopyyntösi tai soitathan meille. On ilo tavata! Synttärikampanjamme loistavine etuineen on voimassa vielä maaliskuun loppuun saakka.

 Haluatko varata maksuttoman arviokäynnin?

Ota yhteyttä helposti tästä:

Blogi lomake

Jää tämä postaus