Ostotoimeksianto

Haluatko löytää unelmiesi asunnon?

Etkö löydä mieleistäsi asuntoa kiinteistönvälittäjien tarjoamista asunnoista? Ostotoimeksianto tekee asunnon ostamisesta helppoa, me huolehdimme asunnon etsimisestä sinun puolestasi. Saat heti käyttöösi välittäjiemme ammattitaidon, aluetuntemuksen ja kontaktiverkostot.

Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan ja voit itse vapaasti jatkaa asunnon etsintää esimerkiksi nettiportaaleista, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan asuntoja – myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla. Mikäli emme löydä sinulle uutta mieluisaa kotia, on palvelumme maksuton.

TOIMIALUEEMME ON  PÄÄKAUPUNKI­SEUDULTA AINA POHJOIS-SAVOON ASTI.

Myyjän hyödyt ostotoimeksiantokaupassa

Ostotoimeksianto on myös asuntonsa myyntiä harkitsevalle vaivaton keino aloittaa myyminen. Markkinoinnin aloittamiseen ei tuhlaannu aikaa, soitto välittäjälle riittää esittelyn ajankohdasta sopimiseen. Esittelyn jälkeen kaupankäynti etenee tavanomaisin tarjousneuvotteluin ja kun kaupan ehdoista on sovittu, hoitaa välittäjä kaikkien tarvittavien asiakirjojen laatimisen ja kauppajärjestelyt. Myyjälläkin on luonnollisesti koko prosessin aikana ja sen jälkeen turvanaan täysi kuluttajansuoja, aivan kuten perinteisessä myyntitoimeksiannossakin, mutta tässä tapauksessa ostaja maksaa välityspalkkion.

Välityspalkkiomme ostotoimeksiannoissa on 2,48% toteutuneesta velattomasta kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 3.100 €. Hinnat sis. alv 24%. Palkkiosta voidaan neuvotella tapauskohtaisesti.

Selaa ostotoimeksiantoja

Puhelin

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä – me autamme!

Varaa ilmainen arviointi
numerosta 0800 155 155

Kaipaatko apua asuntoasioissa?

Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai tutustu oman alueesi asiantuntijaan.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käyttämisen asiakassuhteen hoitoon tietosuojaselosteen edellyttämällä tavalla.