275 000 € | 136.0 m²

Helsinki, Mottitie 9 A

3-5h, k, s, kph, khh, kellaritila, pihavarasto

Kuvaus

Ihastuttava omakotitalo Pitäjänmäen erittäin rauhallisella ja vehreällä Marttilan pientaloalueella. Suojaisa ja paljon yksityisyyttä antava hallinnanjakosopimuksella määritelty tilava puutarhatontti. Täällä elät kuin maalla, mutta kuitenkin alle kilometrin etäisyydellä esimerkiksi Pitäjänmäen asemalta.

Kellarin muuttaminen harratustilaksi on aloitettu (valmiusaste noin 40 %) ja samassa yhdeydessä on asennettu sokkelin kosteuseriste (Isodrän) ja salaojat.

Rakennuksen seinärakenteissa ja kattorakenteissa on havaittu asumisterveyttä haittaavia mikrobivaurioita. Ostaja ottaa kustannuksellaan vastattavakseen kaikista tarvittavista korjauksista ja korjaustarpeet on huomioitu hintapyynnössä kertakaikkisena hinnanalennuksena. Kauppakirjaan kirjataan laaja vastuurajauslauseke, jonka perusteella koko vastuu edellä mainittujen vaurioiden asianmukaisesta korjaamisesta siirtyy ostajalle eikä ostajalla kaupanteon jälkeen ole oikeutta vedota edellä mainittuihin vaurioihin kiinteistön laatuvirheenä tai oikeutta vaatia myyjältä muita korvauksia kuin myyjän jo kaupanteossa antama hinnanalennus. Edellä mainitusta johtuen olisi ostajalla hyvä olla rakennusteknistä osaamista.

Tässä on loistava kohde osaavalle ostajalle, joten soita vaikka heti sopiaksesi omasta esittelyajasta!

Lisätiedot ja myynti: Hermann Grünn p. 044 444 0462 tai hermann.grunn@jya.fi sekä Jukka Ämmälä 044 444 0462 tai jukka.ammala@jya.fi

SF kentät

Kohdehinta275000.00
Kohdekoko136

Perustiedot

TyyppiOmakotitalo
Tilakuvaus3-5h, k, s, kph, khh, kellaritila, pihavarasto
KatuosoiteMottitie 9 A
Vuokra/myyntimyynti
Asuinpinta-ala136.0 m²
Kokonaispinta-ala199.0 m²
Kerrosala199.0 m²
Huoneet4
YleiskuntoVälttävä
Oma saunaKyllä
ParvekeEi

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta275 000 €
Velaton myyntihinta275 000 €
LämmitysSuorasähkölämmitys, varaava vuolukivitakka.
Kiinteistövero70.40 EUR/v
Tonttivuokra1040.63 EUR/v
Muut maksutVarainsiirtovero 4 % (paitsi jos ensiasunnonostaja), vuokraoikeuden siirron kirjaamiskulut.
Tarjouskauppakohde?Ei

Sijainti

KatuosoiteMottitie 9 A
Postinumero00370
KuntaHelsinki
Osoitteen tarkennePitäjänmäki
MaaSuomi
Longitude60.22694
Latitude24.86657
MaakuntaUusimaa

Tilat ja materiaalit

KeittiöKeittiö uusittu 2008, tammiviilu pintaiset kaapistot, puulautalattia, välitila mattavalkoista laattaa, työtasot valkoista mfd- tasoa. Rosteri allas. Keittiössä hyvinkin tilaa pienelle ruokapöydälle. Aktiivihiilisuodattimella toimiva rosteriliesituuletin, induktioliesi, uuni, astianpesukone 40 cm leveä, jää-pakastinkaappi.
KylpyhuoneUudella puolella pesutila, sauna ja wc uusittu silloisten 2008 rakennusmääräysten mukaisesti. Kylpyhuone laatoitettu lattian ja seinien osalta. Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä. Pinnat laatoitettu. Sauna paneloitu. Vanhan puolen wc on äskettäin pintaremontoitu.
RakennusmateriaalitBetoni, Puu
Tontin koko1561 m²
Katon tyyppiHarja, pelti
ViemäriKunnan
IlmanvaihtoPainovoimainen.
KaavoitustiedotAsemakaava

Lisätiedot

Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Kerrokset1 1/2 + kellari
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotRakennuksen seinärakenteissa ja kattorakenteissa on havaittu asumisterveyttä haittaavia mikrobivaurioita. Ostaja ottaa kustannuksellaan vastattavakseen kaikista tarvittavista korjauksista ja korjaustarpeet on huomioitu hintapyynnössä kertakaikkisena hinnanalennuksena. Kauppakirjaan kirjataan laaja vastuurajauslauseke, jonka perusteella koko vastuu edellä mainittujen vaurioiden asianmukaisesta korjaamisesta siirtyy ostajalle eikä ostajalla kaupanteon jälkeen ole oikeutta vedota edellä mainittuihin vaurioihin kiinteistön laatuvirheenä tai oikeutta vaatia myyjältä muita korvauksia kuin myyjän jo kaupanteossa antama hinnanalennus. Kaupan kohteena on 861/1561 osan suuruinen määräosa koko tontista, käsittäen hallinnanjakosopimuksella määritellyn hallinta-alueen A sillä sijaitsevine rakennuksineen.
RakennusoikeudetKäyttämättä noin 6 k-m2

Kiinteistö

Tontin koko1561 m²
RakennusmateriaaliBetoni, Puu
KaavatilanneAsemakaava
KaavatiedotHelsingin rakennusvalvonta: 09 3102611
EnergialuokkaEi lain vaatimaa energiatodistusta.
EnergiatodistusEi ole

Muut tiedot

VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Vuokra-aika31.12.2030
Toimeksiannon tilaMyynnissä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

  • Hidden
  • Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käyttämisen asiakassuhteen hoitoon tietosuojaselosteen edellyttämällä tavalla.

Varaa maksuton arviokäynti!