285 000 € | 55.0 m²

Savonlinna, Palkinniementie 11

Rantamökki, rantasauna, lentokenttä, 3 huoneiston rivitalo

Kuvaus

Nyt on uniikki mahdollisuus ostaa oma mökki Saimaan rannalla ja samalla oma lentokenttä! Tämä kokonaisuus sopii ilmailun harrastajalle, joka ei halua käpristellä autossa ruuhkien keskellä, vaan suhauttaa omalla lentokoneella nauttimaan rantasaunan makoisista löylyistä koneen ollessa parkissa vain 20 metrin päässä mökin ovesta. Paikallinen lentoyhdistys on vuokrannut kentän, vuokratuotto ei päätä huimaa, mutta mikä tärkeintä, he hoitavat lentokentän kunnossapidon kokonaan, eli omistajan ei tarvitse nähdä siitä vaivaa. Kiitotien pituus riittää käytännössä melkein kaikille kuusipaikkaisille yleisilmailukoneille (kentältä on operoitu mm. Cessna 206 ja 210 sekä Piper Cherokee Six ja Lance koneilla) ja tietenkin näitä pienemmille.

Itse mökki ja rantasauna ovat viime vuosina remontoidut ja todella hyvässä kunnossa ja hyvin varusteltuja (mökissä on esimerkiksi jäähdyttävä ilmastointi, kummassakin rakennuksessa on juokseva kylmä ja lämmin vesi ym.), eli näiden osalta huoleton mökkielämä on tosiasia.

Lentokenttäkiinteistöllä sijaitsee lisäksi kolmen huoneiston rivitalo, jossa remontti on hieman kesken, hintaan sisältyvät kuitenkin esimerkiksi uudet keittiökalusteet ja -koneet, väliovet ym. Saattamalla remontin loppuun on mahdollista päästä suurin piirtein 10.000 EUR vuosittaiseen vuokratuottoon.

Tällaisia kokonaisuuksia on tarjolla äärettömän harvoin, eikä hintakaan ole kuin "Kallion yksiön" verran, joten nyt kannattaa toimia ennen kuin joku muu ehtii ensin!

Lisätiedot ja myynti: Mika Hautala p. 050 2311 tai mika.hautala@jya.fi

Ilmailuun liittyvät kysymykset: Hermann Grünn p. 044 444 0462 tai hermann.grunn@jya.fi

SF kentät

Kohdehinta285000.00
Kohdekoko55

Perustiedot

TyyppiMökki/huvila
TilakuvausRantamökki, rantasauna, lentokenttä, 3 huoneiston rivitalo
KatuosoitePalkinniementie 11
Vuokra/myyntimyynti
Asuinpinta-ala55.0 m²
Kokonaispinta-ala251.0 m²
Kerrosala251.0 m²
YleiskuntoHyvä
Oma saunaKyllä
ParvekeEi

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta285 000 €
Velaton myyntihinta285 000 €
LämmitysMökki ja rivitalo: Sähkö ja puu
Kiinteistövero687.23 EUR/v
Muut maksutVarainsiirtovero 4 %, puolet kaupanvahvistajan palkkiosta, lainhuudatuskulut.
Huoneiston vuokra-tulot80.00
Tarjouskauppakohde?Ei

Sijainti

KatuosoitePalkinniementie 11
Postinumero58550
KuntaSavonlinna
Osoitteen tarkennePunkaharju
MaaSuomi
Longitude61.72455
Latitude29.39660
MaakuntaEtelä-Savo

Tilat ja materiaalit

KeittiöJärvenrantamökissä on hyvin varusteltu keittiö. Varusteet: Sähköliesi, jenkkikaappi, astianpesukone, juokseva lämmin ja kylmä vesi. Rivitalon keittiöt on purettu, uudet keittiöt keittiökoneineen kuuluvat kauppaan.
KylpyhuoneMökin kylpyhuoneessa on juokseva lämmin ja kylmä vesi, suihkukaappi, peilikaappi, allaskaappi, pesuallas, wc-istuin. Rantasaunassa on juokseva lämmin- ja kylmä vesi, suihku, sähkökäyttöinen rättipatteri.
RakennusmateriaalitKaikki rakennukset ovat hirsirakenteiset
Tontin koko160018 m²
Katon tyyppiJärvenrantamökissä harjakatto/peltikate, rivitalossa harjakatto/peltikate
ViemäriKunnan
KaavoitustiedotOsayleiskaava
Ranta?Oma ranta
MuutJärvenrantamökki ja rantasauna ovat viime vuosina remontoidut ja ovat erittäin hyvässä kunnossa. Rivitalon asuinhuoneistoissa on remontti kesken, tarvittavat väliovet ym. kuuluvat kauppaan, rakennuksen käyttövesi- ja lämmitysjohdot on juuri uusittu. Rakennuksessa on vesikiertoisen sähkölämmityksen lisäksi puukattila. Arvioitu vuokratuotto vuokrattaessa ilman vuokraan sisältyvää lämmitystä noin 10.000 EUR/vuosi. Ilmoitettu kiinteistövero jakautuu siten, että Ilmalan vero on vuonna 2019 ollut 331,89 EUR ja Liikennealueen 355,34 EUR.

Lisätiedot

Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Kerrokset1
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotKohde koostuu kahdesta kiinteistöstä: 1) Liikennealue 740-598-0002-0116 pinta-alaltaan 15,97 ha, käsittäen kiitotien kynnysten välillä 500 metrin mittaisen ja 15 metriä leveän kiitotien (todellinen käytettävä oleva pituus lähemmäs 600 metriä), jonka molemmissa päissä noin 80 metriä pitkät asfaltoidut kiihdytyys-/kääntöalueet muun osan kiitotiestä ollessa sora-nurmikkopäällysteinen. Kiinteistöllä sijaitsee lisäksi kolmen huoneiston rivitalo. Kiinteistöllä sijaitseva lentokonesuoja on paikallisen ilmailukerhon omistama, samainen ilmailukerho on vuokrannut lentokenttäalueen vajaan 1.000 euron + 3 koivuhalkokuution vuosivuokralla, lisäksi yhdistys vastaa yksin lentokenttäalueen ylläpito- ja korjauskustannuksista. 2) Ilmala 740-598-2-116 pinta-alaltaan 3180 m2. Kiinteistöllä sijaitsee vapaa-ajan asuinrakennus ja rantasauna. Kiinteistöllä on yli 50 meträ Saimaan rantaviivaa.

Kiinteistö

Tontin koko160018 m²
Tontin omistusOma
RakennusmateriaaliKaikki rakennukset ovat hirsirakenteiset
KaavatilanneOsayleiskaava
KaavatiedotSavonlinnan kaupunki p. (015) 527 4000
EnergialuokkaIlmalan rakennuksilta ei vaadita energiatodistusta. Liikennealueella sijaitsevalla rivitalolla ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.
EnergiatodistusEi ole

Muut tiedot

VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Toimeksiannon tilaMyynnissä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

  • Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käyttämisen asiakassuhteen hoitoon tietosuojaselosteen edellyttämällä tavalla.

Varaa maksuton arviokäynti!