774 000 € | 130.0 m²

Helsinki, Puolaharju 25a B

6h, avok, s, kph/khh, erill. kph, wc, tekn. tila / var, terassi, p

Kuvaus

ENNAKKOMARKKINOINNISSA!

Laadukas Saagatalojen uudiskohde erinomaisella sijainnilla. Tämän asunnon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee kolme makuuhuonetta, sauna, tilava kylpy-/kodinhoitohuone, erillinen wc, tekninen tila ja terassi. Toisessa kerroksessa on iso olohuone ja sen yhteydessä avokeittiö, kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone sekä parveke. Lämmitysmuotona on ekologinen ja käyttöskustannuksiltaan edullinen poistoilmalämpöpumppu, joten asumiskustannukset pysyvät edullisina ja samalla luontokin kiittää. Tässä on sinulla todellinen tilaisuus hankkia perheesi kanssa oma talo, joka tarjoaa huoletonta asumista pitkälle tulevaisuuteen. Materiaaleihin ja varusteisiin pystyt tietenkin vaikuttamaan, joten valmis kokonaisuus on juuri sellainen kun haluat.

Kaupan kohteena on 458/912 osaa muodostuvasta tontista käsittäen hallinnanjakosopimuksella määriteltävän hallinta-alueen a B sille rakennettavine rakennuksineen ja 1/4 osaa muodostuvan tontin ja muodostuvan naapuritontin yhteisalueesta. Kauppahinta muodostuu maapohjan kiinteistökaupasta arvoltaan 222.000 euroa, jonka lisäksi ostaja solmii RYS-9 kuluttajaurakkasopimuksen rakennuttamisesta hintaan 552.000 EUR. Arvioitu valmistuminen 11 kuukauden kuluttua rakentamisen alkamisesta.

Lisätiedot ja myynti: Mika Hautala p. 050 2311 tai mika.hautala@jya.fi

SF kentät

Kohdehinta774000.00
Kohdekoko130

Perustiedot

TyyppiErillistalo
Tilakuvaus6h, avok, s, kph/khh, erill. kph, wc, tekn. tila / var, terassi, p
KatuosoitePuolaharju 25a B
Vuokra/myyntimyynti
Asuinpinta-ala130.0 m²
Huoneet6
YleiskuntoErinomainen
Oma saunaKyllä
ParvekeKyllä

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta774 000 €
Velaton myyntihinta774 000 €
LämmitysPoistoilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys.
Kiinteistövero0 EUR/v
Muut maksutVarainsiirtovero maapohjasta 8.880 EUR (4 %), lainhuudatuskulut, puolet kaupanvahvistajan palkkiosta.
Tarjouskauppakohde?Ei

Sijainti

KatuosoitePuolaharju 25a B
Postinumero00930
KuntaHelsinki
Osoitteen tarkenneMarjaniemi
MaaSuomi
Longitude60.20244
Latitude25.08802
MaakuntaUusimaa

Tilat ja materiaalit

KeittiöSaarekkeellinen avokeittiö. Kodinkoneet AEG (paitsi liesikupu joka Lapetek) ja hanat Gustavsberg. Varusteet: Induktioliesitaso, erillisuuni (rosteri), liesikupu (rosteri), jääkaappi (rosteri), pakastinkaappi (rosteri), täysintergroitava astianpesukone. Ostaja pystyy vaikuttamaan varusteisiin ja materiaaleihin. Pyydä välittäjältä luettelo vakiovarustuksesta.
KylpyhuoneHanat ja vesikalusteet Gustavsberg. Kylpy-/kodinhoitohuone ja yläkerran kylpyhuone ovat kauttaltaan laatoitetut. Varusteet alakerran kylpy-/kodinhoitohuoneessa: Kaksi suihkua, pesukoneliitäntä, kaapistot. Yläkerran kylpyhuoneessa: Suihku, pesuallas, wc-istuin. Erillinen wc on osittain laatoitettu. Varusteet: Pesuallas, wc-istuin. Ostaja pystyy vaikuttamaan varusteisiin ja materiaaleihin. Pyydä välittäjältä luettelo vakiovarustuksesta.
RakennusmateriaalitPystypuurunko, lautaverhous.
Tontin koko912 m²
Katon tyyppiPulpettikatto, rvisaumapeltikate.
ViemäriKunnan
KaavoitustiedotAsemakaava
MuutKaupan kohteena on 458/912 osaa muodostuvasta tontista käsittäen hallinnanjakosopimuksella määriteltävän hallinta-alueen a B sille rakennettavine rakennuksineen (alueen koko n. 409 m2) ja 1/4 osaa kiinteistön yhteisalueesta. Kauppahinta muodostuu maapohjan kiinteistökaupasta arvoltaan 222.000 euroa, jonka lisäksi ostaja solmii RYS-9 kuluttajaurakkasopimuksen rakennuttamisesta hintaan 552.000 EUR. Arvioitu valmistuminen 11 kuukauden kuluttua rakentamisen alkamisesta. Maapohjan kauppa tehdään käteiskauppana (ostaja maksaa koko kauppahinnan kaupantekohetkellä), rakennusurakan hinta maksetaan 21 erässä rakennuksen valmiusasteen mukaisesti. Pintamateriaalit: Lattiat laminaattia ja laattaa, asuinhuoneiden seinät maalatut, kylpyhuone laatoitettu, erilliset wc:t osittain laatoitetut. Ostaja pystyy vaikuttamaan varusteisiin ja materiaaleihin. Pyydä välittäjältä luettelo vakiovarustuksesta.

Lisätiedot

Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeKyllä
Kerrokset2
RakennusoikeudetKäytetään kokonaan.

Kiinteistö

Tontin koko912 m²
Tontin omistusOma
RakennusmateriaaliPystypuurunko, lautaverhous.
KaavatilanneAsemakaava
KaavatiedotHelsingin kaupunki p. (09) 310 1691.
EnergiatodistusEi ole

Muut tiedot

VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Toimeksiannon tilaMyynnissä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

  • Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käyttämisen asiakassuhteen hoitoon tietosuojaselosteen edellyttämällä tavalla.

Varaa maksuton arviokäynti!