707 000 € | 119.0 m²

Espoo, Palomäentie 16 C

4-5h, avok, 2 kph, s, erill. wc, khh, las. ter, 2 x lämmin ullakkotila, ulkovar.

Kuvaus

Talojen suunnittelussa ja tontille sijoittelussa on mietitty ensimmäisenä valoa ja maisemaa. Isot ikkunat avautuvat etelään ja länteen, joista luonnon valo pääsee tulvimaan sisään. Selkeät ja käytännölliset tilaratkaisut tuovat mukanaan asumisen luksusta.

Energiatehokas maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä antaa mahdollisuuksia huoneiden sisustukseen, pattereita kun ei ole seinillä häiritsemässä. Viilennys hoidetaan maalämpöön liitetyllä maaviilennyksellä, jonka käyttö lisää entisestään asumisviihtyvyyttä lämpiminä aikoina. 

Alakerrassa tilava olohuone nivoutuu saumattomasti yhteen tyylikkään avokeittiön kanssa, muodostaen valoisan ja erittäin avaran kokonaisuuden. Saunatiloissa on moderni lasiseinä ja lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Sähkökiuas on varustettu etäohjauspaneelilla. Kodinhoitohuoneen tilavat ja käytännölliset kalusteet toimittaa Puustelli.

Yläkerrassa mahdollissuus kahden tai kolmen makuuhuoneen ratkaisuun tarpeidesi mukaisesti. Yläkerrasta löytyy myös runsaasti varastotilaa, joka soveltuu myös esimerkikksi askartelutilaksi.

Täysvalmis koti luovutetaan pihamullat tasoitettuna ja nurmikonsiemenet kylvettynä elokuussa 2022!

Alueella on paljon ulkoilureittejä, metsäpolkuja ja leikkipaikkoja, jotka ovat lapsiperheiden suosiossa. Jupperin koulu, päiväkoti ja kirjasto ovat myös lähellä. Leppävaara-Jupperi-Lähderanta linja-autoreitin 215 pysäkille on matkaa vain pari sataa metriä.

Myynnissä kuusi rakennettavaa omakotitaloa osoitteessa Palomäentie 16. Kaikki kuusi taloa rakennetaan omalle tontille, omille hallinta-alueilleen, joissa on myös oma piha-alue, autokatospaikka ja ulkovarasto. Hallinta-alueet määräytyvät kiinteistölle kirjattavan hallinnanjakosopimuksen mukaisesti.

Talot rakennetaan turvallisella tuulettuvalla betonisella alapohjarakenteella ja sisätilojen pintamateriaaleina käytetään tasokkaita materiaaleja, jotka voit kätevästi valita selkeästä valintaoppaasta. 

Tässä kohteessa varainsiirtovero 4% maksetaan ainoastaan tontin osuudesta!!!

Myynti ja lisätiedot:
Stefan Koivikko
p. 044 4440412 tai stefan.koivikko@jya.fi

SF kentät

Kohdehinta707000.00
Kohdekoko119

Perustiedot

TyyppiErillistalo
Tilakuvaus4-5h, avok, 2 kph, s, erill. wc, khh, las. ter, 2 x lämmin ullakkotila, ulkovar.
KatuosoitePalomäentie 16 C
Vuokra/myyntimyynti
Asuinpinta-ala119.0 m²
Kokonaispinta-ala133.0 m²
Kerrosala133.0 m²
Huoneet5
Oma saunaKyllä
ParvekeEi

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta707 000 €
Velaton myyntihinta707 000 €
LämmitysMaalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Viilennys maaviileällä.
Kiinteistövero0 EUR/v
Muut maksutVarainsiirtovero 4 % maapohjan hinnasta, puolet kaupanvahvistajan palkkiosta, lainhuudatuskulut
Tarjouskauppakohde?Ei

Sijainti

KatuosoitePalomäentie 16 C
Postinumero02730
KuntaEspoo
Osoitteen tarkennePalomäki / Jupperi
MaaSuomi
Longitude60.24502
Latitude24.77744
MaakuntaUusimaa

Tilat ja materiaalit

KeittiöKeittiöön on valittavissa AEG:n tai Siemensin kodinkoneet: Tasoon upotettu induktiokeittotaso-liesituuletin-yhdistelmä (80 cm), kiertoilmakalusteuuni, sekä kalusteisiin integroidut mikroaaltouuni ja astianpesukone. Jääkaappi ja pakastinkaappi ovat teräspintaisia. Kaapistot PUUSTELLI:n tehdasvalmisteisia kiintokalusteita, työpöytätasot ovat kivirakenteisia. Keittiön allas on ns. komposiittiallas.
KylpyhuonePesuhuoneen seinät ovat laatoitetut. Kylpyhuoneissa vetolaatikollinen allaskaappi ja sen yläpuolella valaistu pistorasiallinen peili. Hanoissa valittavana ORAS- tai HANSGROHE. Kylpyhuoneissa katto puuvalmista lämpökäsiteltyä haapapaneelia.
RakennusmateriaalitPuu
Tontin koko3392 m²
Katon tyyppiHarjakatto peltikatteella
ViemäriKunnan
IlmanvaihtoKoneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-ja poistoilmanvaihtokone.
KaavoitustiedotAsemakaava

Lisätiedot

Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeKyllä
Kerrokset2
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotMyytävä omakotitalo rakennetaan omalle hallinnanjakosopimuksessa määritellylle tontin osalle C, joka on pinta-alaltaan n. 490 m2. Myytävä määräosa on 1/6 osaa koko kiinteistöstä. Tontin määräosasta tehdään kiinteistön kauppa ja talon rakentamisesta erillinen urakkasopimus (Kuluttajaviranomaisen tarkastama ja hyväksymä Rakennusalan töitä koskeva kuluttajaurakkasopimus), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9/1998. Ostajasta tulee sopimuksen ehdoin maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja. Kauppahinta jakautuu maapohjan hintaan 192.000 EUR ja urakkasopimuksen hintaan 515.000 EUR. Maapohjan kauppahinta maksetaan kokonaisuudessaan kaupantekotilaisuudessa, urakkasopimuksen osuus maksetaan rakennustöiden edistymiseen sidotun maksuerätaulukon mukaan (pyydä taulukko välittäjältä). Maksettavan varainsiirtoveron määrä muodostuu maapohjan osuudesta (192.000,00 EUR) ja on siten 7.680 EUR.
RakennusoikeudetKäytetään kokonaan

Kiinteistö

Tontin koko3392 m²
Tontin omistusOma
RakennusmateriaaliPuu
KaavatilanneAsemakaava
KaavatiedotEspoon kaupunki, Vaihde 09 816 21
EnergialuokkaEnergialuokka: A2018
EnergiatodistusOn

Muut tiedot

VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Toimeksiannon tilaMyynnissä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

  • Hidden
  • Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käyttämisen asiakassuhteen hoitoon tietosuojaselosteen edellyttämällä tavalla.

Varaa maksuton arviokäynti!