Hyväntekeväisyys

JYA Housing LKV ja Team Rynkeby, yhdessä syöpälasten puolesta

Team Rynkeby on vakavasti sairaiden lasten puolesta hyväntekeväisyyttä harjoittava järjestö. Järjestön ydintoimintana on pyöräily, huipentuen vuosittaiseen pyöräilytapahtumaan, jossa pyöräillään kunkin alajärjestön kotipaikkakunnalta Pariisiin seuraamaan Tour De France:n maaliintuloa, tavoitteena toki kerätä mahdollisimman paljon varoja lahjoitettaviksi vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Järjestön suomen alajärjestöjen keräämät varat lahjoitetaan lyhentämättöminä Aamu Säätiölle ja Sylva ry:lle.

Lue lisää, Team Rynkeby:n kotisivuilta.

Team Rynkebyn ja JYAn edustajat

JYA Housing LKV ja Helsingin Palloseura, terve sielu terveessä ruumiissa

Olemme jo usean vuoden ajan olleet mukana tukemassa HPS:än toimintaa. Meille tärkeitä asioita ovat heidän arvonsa, joiden mukaan seuran tulee tarjota mahdollisuus liikuntaharrastukseen jalkapallon parissa alkaen lapsuudesta ja jatkuen aina aikuisuuteen saakka. Yhteistyömme on monitahoista, näkyvimpänä kuitenkin HPS:än kotikentän nimi; JYA Housing Areena. Lue lisää Helsingin Palloseuran kotisivuilta.

JYA Housing LKV ja Pakilan Visa, nuorten liikunnan puolesta

Pakilan Visa ry on perustettu 1936. Nykyiset lajit ovat koripallo, salibandy, yleisurheilu ja erilaiset kuntoliikuntaryhmät. Toiminta-alue on Pohjois-Helsinki, mutta jäseniä on ympäri pääkaupunkiseutua. Kaudelle 2019-20 Pakilan Visaan perustetaan uusi 2010-2011-syntyneille tarkoitettu joukkue, jota JYA Housing LKV tukee. Joukkue osallistuu pelaajien määrästä riippuen yhdellä tai kahdella peliryhmällä SSBL:n F-junioreiden sarjoihin. Lue lisää Pakilan Visan kotisivuilta.

Meille JYA:lla on tärkeää olla mukana tukemassa nuorten liikkumista ja yhteiskunnan hyvinvointia

Puhelin

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä – me autamme!

Varaa ilmainen arviointi
numerosta 0800 155 155

Kaipaatko apua asuntoasioissa?

Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai tutustu oman alueesi asiantuntijaan.

    Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käyttämisen asiakassuhteen hoitoon tietosuojaselosteen edellyttämällä tavalla.