Sanna-Leena Peltonen

Tavoitteenani on ylittää joka kerta sekä myyjän että ostajan odotukset. Saamistani palautteista ja myyntituloksista päätellen olen ilokseni tässä myös monesti onnistunut. Suhtaudun työhöni asiantuntijatyönä, sillä menestyminen alalla edellyttää monipuolisia taitoja mm. alan juridiikasta ja myynti- ja neuvottelutaidoista laajaan rakennustekniseen osaamiseen, markkinatilanteen jatkuvaan seurantaan ja tehokkaaseen asiakaspalvelutyöhön. Etenkin kiinteistöjen arviointi ilman riittävää tieto-taitoa, on aikamoista hakuammuntaa, sillä tilastot eivät tosiaankaan kerro koko totuutta. Oikea hinnoittelu takaa kuitenkin parhaan kauppahinnan, sillä kun ilmoitus osuu heti oikeaan kohderyhmään, tarjouksia tulee nopeasti. Kannattaa siis ollakin tarkkana liian optimistisilta kuulostavia arvioita kohtaan, sillä se vain pitkittää myyntiä.

Parhaat tarjoukset tulevat tosiaankin siis ensimmäisten viikkojen aikana! Tulen mielelläni kertomaan omasta, tehokkaasta toimintamallistani sekä antamaan oman arvioni ja palvelutarjoukseni teidänkin kodistanne. Arviokäynti on aina maksuton, eikä se velvoita mihinkään.

Pikaisiin kuulemisiin!
Ystävällisin terveisin Sanna-Leena

PS.

Nyt koronaepidemian aikana olen ilokseni todennut, että ammatillinen lempilapseni ‘ostotoimeksianto’  toimii erinomaisesti! Ostotoimeksianto on asiakaslähtöinen palvelu, joka toimii etenkin pääkaupunkiseudulla erinomaisesti. Seuraa siis ilmoitteluamme, meillä saattaa olla asunnollesi jo ostaja, joka maksaa puolestasi myös välityspalkkion! Kerron mielelläni lisää tästä palvelusta.

Sanna-Leena Peltonen

Kaipaatko apua asuntoasioissa?

Ota yhteyttä!

Ota minuun yhteyttä oheisella lomakkeella.

  • Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käyttämisen asiakassuhteen hoitoon tietosuojaselosteen edellyttämällä tavalla.

Jaa tämä profiili

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Varaa maksuton arviokäynti!