Markus Talvio

Olen Markus Talvio ja toimin konsernin ja JYA:n juristina. Pyrin osana upeaa tiimiämme varmistamaan osaltani sen, että välittäjiemme asiakkaille antamat neuvot ja ohjeet ovat oikeita ja voimassaolevan lainsäädännön mukaisia. Samalla vastaan osaltani tietenkin välittäjien laatimien asiakirjojen oikeellisuudesta sekä kokonaisuudessaan välitysliiketoiminnan lainmukaisuudesta yhdessä toimitusjohtajan kanssa.

Olen paitsi koulutukseltani Oikeustieteen maisteri OTM, myös laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV. Yrittäjänä olen toiminut 25 vuotta ja kiinteistönvälittäjänä lähes kymmenen vuotta. Hoidan edelleenkin pyynnöstä vaativimpien kohteiden myyntiä. Osallistun tarvittaessa myös välitystoimintaan saappaat jalassa, enkä pelkää poistua kulmahuoneesta kentälle asiakkaiden pariin.

Riita-, avioero- ja kuolemantapauksissa toimistomme tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua. Laadimme usein kaikki tarvittavat asiakirjat samalla kun myymme asiakkaan, esimerkiksi kuolinpesän omaisuutta, kuten kiinteistön. Tarjoan mielelläni osaamiseni ja kokemukseni käyttöösi asunnonvaihtoprosessissasi. Ota rohkeasti yhteyttä. 

Kaipaatko apua asuntoasioissa?

Ota yhteyttä!

Ota minuun yhteyttä oheisella lomakkeella.

  • Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käyttämisen asiakassuhteen hoitoon tietosuojaselosteen edellyttämällä tavalla.

Jaa tämä profiili

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Varaa maksuton arviokäynti!